Even voorstellen...

Mijn naam is Bart van der Heijden. Zelfstandig ondernemer uit het Brabantse Helvoirt. Al vanaf 1989 ben ik vaak te vinden op bruiloften en partijen. In de begintijd waren dat veelal klassen- en examenfeesten, later groeide dat uit tot bruiloften, personeelsfeesten en diverse openbare evenementen. Gedreven door mensen die het naar hun zin hebben op een feest én plezier hebben in het vak, is 'Satisfaction drive in Show' uitgegroeid tot een toonaangevende zekerheid op elk feest. 

                                                       

Afspraak is Afspraak!

Op uw evenement hebben we maar één kans om het tot een succes te maken. Graag nemen we van tevoren samen met u alles door zodat we niets aan het toeval over laten. En de afspraken die we maken; daar houden we ons aan.

 

Wat kenmerkt Satisfaction drive in show?

Door een jarenlange ervaring op het gebied van muzikale invulling op diverse gelegenheden is er een schat aan ervaring opgedaan. Dit zien onze klanten terug in het feit dat wij ons aanpassen aan elk gezelschap. Van een traditonele bruiloft tot een trendy dance evenement; het kan allemaal. Wij zorgen er voor dat iedereen een mooie avond krijgt zodat er mooie herinneringen ontstaan om op terug te kijken. En dat kan alleen maar met het juiste gereedschap. Wij werken uitsluitend met het beste materiaal wat verkrijgbaar is zodat u kunt genieten van optimaal geluid en de mooiste lichtshows. Ook hierin zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos, wij vertellen u er in een persoonlijk gesprek graag meer over.